EGO PROTEGAM AD FINEM
Dienst Beveiliging en Bewaking


Evenementen beveiliging.

Onze expertise bij "Dienst Beveiliging en Bewaking" strekt zich ook uit tot evenementenbeveiliging. Of het nu gaat om een ​​kleinschalig bedrijfsevenement of een grootschalig publieksevenement, wij begrijpen de unieke uitdagingen en risico's die gepaard gaan met het organiseren van een evenement.
Ons team van ervaren beveiligingsbeambten is speciaal getraind voor evenementenbeveiliging. We werken nauw samen met organisatoren om een ​​uitgebreid beveiligingsplan op te stellen dat rekening houdt met de specifieke behoeften en kenmerken van het evenement. Van crowd management tot toegangscontrole en surveillance, onze beveiligingsbeambten zijn er om ervoor te zorgen dat het evenement soepel verloopt en alle deelnemers veilig zijn.
Daarnaast bieden we ook aanvullende diensten zoals EHBO-assistentie en crisisinterventie, mocht zich een noodsituatie voordoen. Onze prioriteit is om de veiligheid en het welzijn van alle aanwezigen te waarborgen, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor een gastvrije en aangename ervaring voor uw gasten.
Als u op zoek bent naar professionele evenementenbeveiliging die uw gemoedsrust garandeert, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om uw evenement te beveiligen en ervoor te zorgen dat het een succesvolle en veilige gelegenheid wordt voor iedereen.

 

Offerte aanvragen

Objectbeveiliging

Onze diensten bij "Dienst Beveiliging en Bewaking" zijn gericht op het waarborgen van de veiligheid van objecten, ook wel bekend als objectbeveiliging. Met onze jarenlange ervaring in risicoanalyses en preventie, streven we ernaar uw eigendommen te beschermen tegen potentiële bedreigingen en ongewenste incidenten.
Ons team van beveiligingsbeambten is getraind om risico's te identificeren en proactief te handelen om ze te voorkomen. We begrijpen dat elk object unieke risico's met zich meebrengt, daarom bieden we op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf of eigendom.
Naast objectbeveiliging bieden we ook receptiediensten aan die naadloos kunnen worden geïntegreerd met onze beveiligingsmaatregelen. Onze professionele en vriendelijke receptiemedewerkers fungeren als het eerste aanspreekpunt voor bezoekers, terwijl ze tegelijkertijd een extra beveiligings-laag bieden door het monitoren van inkomend en uitgaand verkeer.
Bij "Dienst Beveiliging en Bewaking" streven we ernaar uw gemoedsrust te bieden door uitstekende beveiligingsdiensten te leveren die uw objecten en medewerkers beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we aan uw beveiligingsbehoeften kunnen voldoen.

Offerte aanvragen


 

Transportbeveiliging - Uw Lading in Veilige Handen.

Met onze gespecialiseerde transportbeveiliging kunt u uw waardevolle goederen en ladingen met vertrouwen verzenden. Ons team van beveiligingsexperts, met een achtergrond in defensie, politie en handhaving, zorgt voor een veilige en efficiënte begeleiding van uw transporten. Van kostbare ladingen tot gevoelige goederen, we bieden op maat gemaakte oplossingen om uw transport veilig en op schema te houden. Met onze uitgebreide ervaring en geavanceerde beveiligingsmethoden kunt u rekenen op een betrouwbare en professionele transportbeveiliging

Offerte aanvragen


Live Tracking and monitoring


Met live tracking and monitoring houden wij uw transport continu in de gaten. Mocht er onverhoopt een incident plaatsvinden, dan sturen wij vanuit onze meldkamer direct de benodigde hulp aan. Deze geavanceerde technologie stelt ons in staat om real-time de locatie en status van uw transport te volgen, waardoor we snel kunnen reageren op eventuele noodsituaties of problemen onderweg. Onze meldkamer is bemand door ervaren professionals die getraind zijn in crisismanagement en snelle respons, waardoor we de veiligheid van uw transport te allen tijde kunnen waarborgen. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe onze live tracking en monitoring diensten uw transport kunnen beveiligen en beschermen.


Offerte aanvragen

Persoonsbeveiliging

 

Bij "Dienst Beveiliging en Bewaking" bieden we persoonsbeveiliging op maat. Onze professionele beveiligingsbeambten zorgen voor risicoanalyse, continue bewaking en snelle reactie op bedreigingen, met absolute discretie en vertrouwelijkheid. Of het nu gaat om langdurige bescherming of tijdelijke begeleiding, uw veiligheid staat voorop. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Offerte aanvragen
Rapid Response Team(RRT)/ Extreem Geweld

Bij de dienst Beveiliging en Bewaking beschikken wij over Rapid Response Teams (RRT), die 24/7 inzetbaar zijn door heel het land. Deze teams zijn getraind als operators en kunnen handelen onder bijzondere omstandigheden. Ze zijn ook getraind in Tactical Combat Casualty Care (TCCC) om medische zorg te verlenen in gevechtssituaties.
Onze RRT-teams voeren diverse taken uit, waaronder hoogte- en reddingswerkzaamheden, reageren op explosieven incidenten, optreden bij rellen, en tegengaan van geweld met messen. We hebben ook een drone team voor surveillance en verkenning en een recovery team voor evacuaties en het veiligstellen van personen. Daarnaast zijn onze teams gespecialiseerd in het opsporen van personen bij incidenten. Onze RRT-teams zijn goed uitgerust en voorbereid om in diverse situaties snel en effectief op te treden.


Gewapende beveiliging


Bij Dienst Beveiliging en Bewaking bieden we ook gewapende persoonsbeveiliging buiten Nederland aan. Onze ervaren beveiligingsoperators zijn getraind om persoonlijke bescherming te bieden in diverse omgevingen en omstandigheden, met inbegrip van risicoanalyse, continue bewaking en snelle reactie op bedreigingen. We waarborgen absolute discretie en vertrouwelijkheid terwijl we uw veiligheid prioriteit geven, waar u ook bent. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten voor gewapende persoonsbeveiliging buiten Nederland.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram