EGO PROTEGAM AD FINEM
Dienst Beveiliging en Bewaking

Word beveiliger of operator 


Vacatures

2024

10-08-2024 Intake en sporttest

01-09-2024 Start trainingskamp


Wordt Beveiliger bij Ons!


Ben jij klaar voor een opwindende carrière switch? Wij bieden de perfecte kans om jezelf intern om te scholen tot beveiliger!
Als Dienst Beveiliging en Bewaking geloven we dat iedereen met de juiste motivatie en drive het potentieel heeft om een professionele beveiliger te worden. Daarom bieden we een betaalde opleiding aan en kom je na het succesvol afronden van de training bij ons in dienst.
Tijdens de opleiding leer je de kneepjes van het vak, van toegangscontrole tot het omgaan met noodsituaties en alles daartussenin. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden door avontuurlijke scenario's en uitdagende praktijkoefeningen, zodat je zelfvertrouwen groeit en je klaar bent om te schitteren als een echte beveiligingsprofessional.
Bij ons draait beveiligen niet alleen om een uniform en badge, het is een avontuurlijke carrière waarin je verantwoordelijk bent voor het beschermen van mensen en eigendommen. Doe mee met ons team van gedreven professionals en word de held die anderen veilig houdt.
Grijp deze unieke kans en zet de eerste stap naar een avontuurlijke toekomst in de beveiligingswereld! Solliciteer vandaag nog en laat ons zien dat jij de avontuurlijke beveiliger bent waar we naar op zoek zijn.

Solliciteer

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram