EGO PROTEGAM AD FINEM
Dienst Beveiliging en Bewaking

Veiligheid en Service

BHV/EHBO'er


Bij "Dienst Beveiliging en Bewaking" leveren we BHV- en EHBO'ers die uitgebreid zijn opgeleid en praktische ervaring hebben opgedaan. Hierdoor kunnen wij kleine ongevallen en eerste hulpverlening bieden op uw gelegenheid. Onze BHV- en EHBO-teams staan paraat om snel en effectief te reageren in geval van nood, waardoor uw evenement of bijeenkomst veilig en zorgeloos verloopt. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze medische diensten en hoe we kunnen bijdragen aan de veiligheid van uw gelegenheid.


Neem contact op


Brandwacht 


Bij "Dienst Beveiliging en Bewaking" bieden we ook brandwachten aan die zijn opgeleid en ervaren in het waarborgen van brandveiligheid op verschillende locaties en evenementen. Onze brandwachten zijn goed getraind in brandpreventie, detectie en evacuatieprocedures. Ze houden toezicht op brandgevaarlijke situaties, controleren brandmeldsystemen en reageren snel en effectief in geval van een noodsituatie.

Of het nu gaat om een ​​bouwplaats, een industriële locatie of een evenement waar brandrisico's aanwezig zijn, onze

brandwachten zorgen voor een veilige omgeving door het minimaliseren van brandrisico's en het handhaven van strikte veiligheidsprotocollen.
Neem contact met ons op voor meer informatie over onze brandwachtdiensten en hoe we kunnen helpen bij het waarborgen van brandveiligheid op


Neem contact op
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram